Over de zeven pijlen

Ik ben Ton Kolmans, een helder voelend en helderziend medium. Ik ben van nature een rustige en begripvolle man die altijd een luisterend oor heeft. Van jongs af aan ben ik me ervan bewust dat ik anders ben dan andere. Door mijn dromen en visioenen weet ik dat ik een verbondenheid heb met de Hopi indianen.

De naam van mijn praktijk de zeven pijlen is daarom ook gebaseerd op de 7 heilige richtingen van de indianen en op de chakra’s. Vanuit mijn opleiding tot verpleegkundige, ben ik 30 jaar werkzaam geweest in de zorgsector. Ik heb daar oa gewerkt met verstandelijk beperkte mensen. Na 30 jaar vond ik het tijd worden om een ander weg in te slaan. Tevens heb ik de opleiding tot voetreflextherapeut volbracht en de opleiding medische basiskennis. Ik begeleid je op je levenspad en bied je handvaten voor de toekomst. Ook ben ik een lichtwerker, woonbioloog en dierenluisteraar. Daarnaast werk ik ook met kleuren en geuren en met de biotensor. Verder maak ik gebruik van symbolen uit allerlei culturen.

Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen op gebied van relaties, werk, kinderen en dieren. Ook kan ik hulp bieden bij gezinsproblemen, relatieproblemen, slaapproblemen, stress, angsten, pijn en gedrag bij mens en dier.

Een ander specialisme van mij is het energetisch reinigen van huizen en gebouwen. Vage klachten van bewoners worden vaak veroorzaakt door wateraders onder de woning die elkaar op meerdere plaatsen kruisen in de woning. Wateraders zijn waterstromen die in rechte of grillige banen onder de aardoppervlakte stromen. De stralingen die daarbij vrij komen kunnen bij voortdurende blootstelling schadelijk zijn voor de gezondheid van mens, dier en plant. Klachten die hier onder andere door kunnen ontstaan zijn vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, oorsuizingen, stress, ontstekingen en hyperactiviteit. Klachten die vaak bij kinderen voorkomen zijn bedplassen, veel huilen, slecht in slaap vallen, onrustig slapen, veel wakker liggen, nachtmerries en gedragsproblemen.