Voetreflex

Heeft u last van lichamelijke of/of emotionele klachten of wilt u even lekker ontspannen? Wij van Zeven Pijlen bieden voetreflexmassages aan die het lichaam weer in balans brengt. Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Door middel van een drukpuntmassage, worden eventuele blokkades die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. Dit kan verschillende problemen waar u tegen aan loopt oplossen, zoals; hoofdpijnklachten, darmklachten, ademhalingsklachten, vermoeidheid, stress en nog veel meer.

Dieren luisteren

Hebben uw dieren verschillende gezondheidsproblemen, gedragsproblemen of andere klachten? Zeven Pijlen lost het voor u op door middel van het aanvoelen en het aanhoren van hun problemen. Zeven Pijlen werkt met een biotensor waarmee wij uitmeten waar de dieren problemen mee hebben of waardoor de klachten ontstaan. Hierna zoeken wij een passende oplossing om de problemen en de eventuele klachten op een zodanige manier op te lossen dat uw dier weer lekker in zijn of haar vel zit. Deze problemen of klachten worden vaak opgelost door een energetische behandeling.

Begeleiden nieuwetijds-mensen

Heeft u of uw kind last van vage klachten die zich maar niet oplossen en waar de dokter ook geen antwoord op heeft? Zeven Pijlen kan deze klachten samen met u aanpakken. Dit doen wij door middel van een gesprek met daarna een test met de biotensor. De behandeling bestaat vaak uit een massage, energetische druppeltjes die wij met de uitslag van de test met de biotensor maken en/of door fysieke begeleiding.

PGB begeleiding

Heeft u een PGB budget en heeft u behoefte aan een begeleider voor een van uw naasten? Zeven Pijlen kan u hierin bijstaan door onze jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg. Zeven Pijlen is vooral gespecialiseerd in mensen met autisme. Ook hebben wij een ruime ervaring met oudere mensen, bijvoorbeeld mensen met dementie.

Energetisch reinigen

Woonhuizen

Hebben u en uw gezin last van allerlei vage klachten in huis? Slaapt u of uw kind bijvoorbeeld slecht of reageren uw dieren op een rare manier? Of wilt u graag uw huis verkopen en lukt dit maar niet? Dit kan worden veroorzaakt door wateraders.

Wateraders zijn waterstromen die onder het huis lopen en elkaar op één of meerdere plaatsen kruisen. Als deze wateraders op verschillende dieptes over elkaar heen lopen komt er negatieve straling naar boven via breuklijnen en dit zorgt voor een negatieve energie. Deze negatieve stralingen kunnen bij voortdurende blootstelling schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen, dieren en planten. Het heeft een verstorende invloed met als gevolg dat er minder energie door het lichaam stroomt en bepaalde lichamelijke functies worden aangetast door de slechte energie verdeling. Door die slechte energie verdeling kunnen er allerlei (vage) klachten ontstaan, welke na verloop van tijd in een chronische vormen kunnen overgaan. Ook kan het zijn dat er entiteiten worden waargenomen, die vaak verbonden zijn met het water.

De meest voorkomende klachten onder invloed van wateraders zijn:

 • Vermoeidheid
 • Slaapproblemen
 • Hoofdpijn
 • Oorsuizingen
 • Stress
 • Ontstekingen
 • Hyperactiviteit

De meest voorkomende klachten bij kinderen zijn:

 • Bedplassen
 • Veel huilen
 • Slecht in slaap vallen
 • Onrustig slapen, vaak wakker zijn, nachtmerries
 • Gedragsproblemen

Bedrijfspanden

Zijn uw medewerkers veel moe, kunnen zij zich moeilijk concentreren, komen projecten maar moeilijk af en is er een hoog ziekenverzuim? Dit kan worden veroorzaakt door wateraders.

Dit kan komen doordat het bedrijf gebouwd is op moerasgebied, er loopt dan teveel water onder het bedrijf door. (de zogeheten wateraders) Ook kan het zijn dat bij het bouwen, bouwmaterialen gebruikt zijn die schadelijk zijn voor de gezondheid, bijvoorbeeld lijmproducten. Daarbij is er binnen een bedrijf vaak veel elektrische spanning, door alle elektronische apparaten die er aanwezig zijn. De straling binnen een bedrijf is dan veel te hoog en dat resulteert in een ongezonde werkplek.

Uit ervaring weten wij van Zeven Pijlen dat bedrijven reinigen hard nodig is. Het is daarbij wel opvallend dat er ook mensen binnen bedrijven zijn die geen of nauwelijks last schijnen te hebben van de ongezonde werkplek. De klachten komen vaak pas veel later, terwijl de ‘gevoelige’ mensen er vaak meteen last van hebben. Deze ‘gevoelige’ groep verdwijnt dan vaak voor langere tijd in de ziekte wet.

De klachten die bij deze ongezonde werkplek horen zijn:

 • Veel hoofdpijn
 • Altijd moe
 • Vage medische klachten waar de dokter zich geen raad mee weet
 • Lusteloos
Voor meer informatie en advies neem dan contact op met Zeven Pijlen en wij vertellen u graag meer.